Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

U kunt uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen door de beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt ingesteld bij het maken van uw lokale account. HP raadt u aan om een ‘verbonden account’ van Microsoft te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows. U kunt het wachtwoord op elk moment vanaf een ander apparaat opnieuw instellen. U hebt geen e-mailadres van Microsoft of Hotmail nodig voor het instellen van een verbonden account. Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.

  • Met een pincode voor een Windows 10-account worden herbruikbare wachtwoorden vervangen met een combinatie van een specifiek apparaat en de pincode.
  • Klik op een account in het aanmeldingsscherm om u aan te melden.
  • Als er een venster wordt geopend waarin u wordt gevraagd om uw identiteit te bevestigen, typt u de download comctl32.dll vereiste gegevens in.
  • Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden.
  • Volgende keer dat u zich bij uw lokale account aanmeldt, moet u het nieuwe wachtwoord invoeren.

Wanneer het wachtwoord opnieuw is ingesteld, kunt u uw Microsoft-account gebruiken met het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij uw Windows 10-apparaat. Controleer of Windows 10 verbinding heeft met internet voordat u probeert aan te melden.

8 20

U kunt een reset voor Windows uitvoeren om alle bestanden, inclusief wachtwoordgegevens voor lokale gebruikersaccounts, volledig te verwijderen en de originele instellingen van de computer te herstellen. Zie voor meer informatie Microsoft herstel met een druk op de knop . Als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten bent, kunt u met behulp van een ander beheerdersaccount op het systeem het wachtwoord voor het lokale gebruikersaccount wijzigen.

Zoek de schijf of het USB-flashstation en gebruik de volgende stappen om het wachtwoord van het lokale account opnieuw in te stellen. Als u gebruik blijft maken van een lokaal account kunt u uw wachtwoord mogelijk niet opnieuw instellen als u het bent verloren of vergeten. HP raadt u aan een Microsoft account te gebruiken om u aan te melden bij Windows.

1 20

De computer wordt opnieuw opgestart en het bureaublad wordt weergegeven zonder dat u een wachtwoord moet invoeren. U kunt zich nu aanmelden bij uw lokaal gebruikersaccount met het nieuwe wachtwoord. De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden. Toegang tot bestanden vanaf andere computers en apparaten met behulp van OneDrive. U kunt uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen of uw account met een ander apparaat beheren. De computer is ingesteld op automatisch aanmelden bij uw account.

6 11

Meld u bij Windows aan met een e-mailadres en wachtwoord. Nu identificerenHP kan de meeste HP-producten identificeren en mogelijke oplossingen aanbevelen.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.